Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

186 mile coast path challenge

Van 12 tot 26 augustus 2013 heeft onze vrijwilliger uit Wales, Ben Lloyd, samen met zijn vriendin Laura Phillips en hun hond Poppy het Pembrokeshire-pad langs de westkust van Wales gelopen om fondsen te werven voor onze school in Foronaya. In januari en februari 2011 heeft Ben op vrijwillige basis lesgegeven op de school in Foronaya. Hij leerde de kinderen Engels, zong liedjes en maakte lol met ze, en heeft ze cricket geleerd.

In totaal hebben Ben en Laura maar liefst zo’n 320 kilometer afgelegd. Tijdens hun tocht hebben ze op campings overnacht en zelf hun kampeeruitrusting meegedragen.

Via zijn Facebookpagina heeft Ben zijn vrienden en kennissen op de hoogte gesteld van zijn fondsenwervingsinitiatief en hen om donaties gevraagd. Waar mogelijk plaatste hij tijdens de tocht berichtjes om ze op de hoogte te houden van de voortgang. In totaal hebben hij en Laura 1.620 Britse Pond opgehaald. Dat is ongeveer 1.881 Euro! Wij zijn Ben en Laura heel erkentelijk voor deze welkome bijdrage aan de salarissen van onze docenten in Foronaya.

Ben en Laura zijn van plan in 2014 een bezoek te brengen aan de school in Foronaya. We weten zeker dat hij en zijn vriendin er met open armen ontvangen zullen worden!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.